In- en verkoop

Verkoop van Motoren

De motoren die bij ons worden aangeboden zijn vooraf een streng selectietraject doorlopen. Dit begint met het inwinnen van de juiste informatie bij inkoop van de motoren. Hierna wordt de motor in zijn geheel nagelopen in onze werkplaats, om ervoor te zorgen dat de motor weer volledig up-to-date is en gereed is voor verkoop. Hierdoor verrekenen wij geen extra afleverkosten. Mocht u een aanvullende garantie willen kan dit tegen een meerprijs. Hiervoor zijn verschillende pakketten verkrijgbaar. 

Inkoop van Motoren

Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw motor aan ons te verkopen. Wij zullen samen met u de motor doorlopen om te kijken wat de staat van de motor is. Vervolgens kunnen wij een prijs bepalen. We zijn selectief met betrekking tot de inkoop van motoren, deze moeten voldoen aan onze acceptatiecriteria. Hierbij kijken we naar de algehele staat van de motor, de staat van onderhoud, de kilometerstand en of de motor schadevrij is.  

Inruil van Motoren

Het is mogelijk om uw eigen motor in te ruilen op de motoren die wij verkopen. Dit kan op afstand of ter plekke bij ons op locatie. Wij zijn selectief met betrekking tot de motor die u ons aanbiedt. Daarbij kijken we naar de algehele staat van de motor, zoals hierboven onder ‘inkoop motoren’ beschreven. Vervolgens kunnen wij u een inruilprijs aanbieden.